Mysig kväll i Hålland.

Källa och James rider på Enzo.

manligt/kvinnligt?

Trädde precis på mig selen till röjsågen för att trimma lite gräs nere vid vägen. Tobias håller på och sågar isär oljetanken nere i källaren, så jag tänkte att jag skulle klara det där med röjsågen på egen hand.
Om det bara hade varit att dra i snöret, och köra igång hade jag klarat det galant. Nu däremot när man måste se till att den har bränsle, knappar hit och dit och så visare, så kunde jag faktiskt inte.
Gah, HUR svårt kan det vara???
Jag som skulle vara lite duktig och få bort det där gräset nere vid vägkanten?? Kanske kan göra ett ryck när Tobias är klar istället. Jag går och bakar något gott istället, det är jag ju bra på i alla fall.

Tekakor.

Källa pickar för fullt i tekakorna. Tekakorna blev väldigt goda.
Källa fick också vara med och knåda och rulla. Tadaaa!!

gräsklippning.

1/4 av gräsmattan klar. Avslutade den fjärdedelen med Källa på mina axlar, sen ledsnade hon.
Får fortsätta med resten i eftermiddag.

Sjuklingar.

Källa är på bättringsvägen, nu är det föräldrarnas tur. Jag och Tobias hostar och snorar. Jag känner mig ändå relativt pigg. När jag klev upp för en timme sedan var det värre, usch vad sjuk jag kände mig då.
Egentligen skulle jag flygit/hoppat/åkt/skuttat skärmflyg idag, men jag ringde och avbokade detta igår. Vill verkligen kunna njuta av denna upplevelse till 100%.

Nu har jag i alla fall sommarlov från skolan!! Det känns hur bra som helst. Avslutade terminen med att sitta upp till 03 och skriva på min individuella uppgift, för att sedan gå till jobbet vid 08:15.
Idag ska jag klippa vår gräsmatta i alla fall, det är en sak som är säker.
Ha en himla bra lördag!!

RSS 2.0