Pack i lådor!

Idag packas det lite. Trots att man fyller en hel låda så känns det som att ingenting försvinner. Man har en hel del grejer trots allt. Tur att vi har köpt ett hus som vi kan fylla med alla dessa grejer.

Ååå, jag är så glad för AnnLouise skull, verkligen ett stort grattis till förlovningen!!

Hem ljuva hem.

Trodde jag det, nu har Tobias också blivit magsjuk, den där jäkla magsjukan förföljer oss. Bara att hoppas på att det är samma bakterie, vill inte ha det igen.
Nu har Källa förövrigt flippat runt fyra gånger, två här idag på morgonen. Hihi, vardagen för en småbarnsförälder. Igår gick jag och Josa broarna runt, det var jobbigt. :)

Vi får se vad som står på listan idag, kanske ska åka och fika med någon?! Eller bara handla lite naturgodis. Det gör jag nog. Jag ska i alla fall packa lite lådor och fixa med lite tvätt.

Mysigt med tjejerna!

Äntligen har man kunnat njuta av tiden i värmland lite. Igår var det en mysig dag, på dagen i alla fall. Umgicks med mina tjejer! Först "hängde" jag och Josse på det nya caféet i karlstad, trevligt. Sen mötte vi upp Elin och Nora och fikade på Royal i Mitt i City.
När jag kom hem däremot var det inte lika trevligt, magsjuka!! Hela familjen på Hultsberg insjuknade och slogs om toan. :S Blä! Jag och Källa såg på melodifestivalen i vår ensamhet, sen gick vi och la oss tidigt.
Som jag sa till pappa;
-Om jag går och lägger mig tidigt så är det snart måndagkväll, och jag får åka hem! :D

Frågade även Tobias om han ville komma och hämta oss, han var inte så sugen på det. Aja, nu är folket här bättre i alla fall, tack och lov!

Typiskt!

Så typsiskt att Källa också skulle bli sjuk, lillstackarn! Hon har fått lite vätskeersättning till och med, var inte så ivrig att äta. Hon har även lite feber, men verkade må lite bättre precis innan hon somnade nu, hon ammade i alla fall innan. Gummigumman, hoppas att hon blir bättre snart!!

Lillmoster och Lillmorbror





Godingarna!

Magsjuka, men är nu frisk.

Jättetråkigt att jag skulle drabbas av magsjuka när jag åkte ner till värmland, men nu är jag bra. Idag kunde jag till och med njuta av en frukost tillsammans med mor. Idag ska jag och Ebba gå runt gunnerudsgården, Ebba ska få dra vagnen, det ville hon så gärna. Hej så länge.

Bilder tagna den senaste tiden.



Moster Therese och punkarn!



Vilka brudar!



Utsikt från Copper Hill







AnnLouise och Källa, klänningen köpte AnnLouise till Källa när hon föddes.





Fondue!



Sötingar!!



Madde och Källa- rockfrillen!



Källa gjorde precis en riktig brakare så Madde skvatt till. Lyckades till och med tajma in fotograferingen.

Bilfärd

I morgon bär det av, vi får se hur det går. :)

Kakel och klinkers.

Idag var vi och tittade på kakel och klinkers till golv och väggarna i vårt blivande badrum. Jag tror att det kommer bli tokbra. :) Vi kom överens till slut. Längtar till att få se det färdiga resultatet. Fortfarande inte klart om det blir v'ärmland eller ej, ska eventuellt boka tågbiljett sen när Tobias kommer hem, om det finns någon till ett överkomligt pris. hej så länge.

Bydalen!

Idag var jag med Skrollo, Therran, Magne och Sissi i Bydalen. Satt där i backen och solade. Väldigt trevligt var det. Såna dagar vill man ha oftare. I morgon ska jag åka längskidor, har inte blivit något på länge nu. Det lutar åt att jag följer med Peter och AnnLouise till värmland efter helgen. Snart alla hjärtans dag också. Mysigt! :)

Inte så ofta..

Men jag ska väl försöka att få till en liten uppdatering. Idag var jag och Tobias in till stan och köpte matsalsbord med åtta stolar. Var jättefint! Passade på när det var en liten deal. :) Allting gick lös på åtta tusen, då fick vi bord, åtta stolar och en extra bordsskiva. Allting i massiv ek, tror att det där blir kanonfint.

Till helgen får vi besök av Annlo och Peter, det ska bli otroligt kul!! Jag åker nog med dem ner till Värmland på söndagen sen, bara jag får tag på en barnvagn att låna. Våran vagn får nämligen inte plats i Peters bil. Hoppas att det löser sig med vagnfrågan i alla fall, är sugen på att umgås med värmlandsfolk. :) Det blir bara att jag stannar en vecka i såna fall, för att sedan ta tåget upp igen. Det är ju en massa lådor som ska packas och förflyttas till Thomévägen. trevligt! Har packat två lådor än så länge. Man inser att man har en hel del grejer när man packar, eftersom ingenting försvinner.

Om ni har en barnvagn, hör av er. ;)


Therese och Martin

Idag åkte Therese och Martin hem. Det har varit otroligt mysigt att ha dem här. Det har varit lite för kallt för långpromenader med Källa, men de fick åka utför en dag. Igår passade vi på att gå ut och käka. Provade fjällpuben, Melkers restaurang, den arge kocken eller vad han kallas. Det var gott.
Idag var det 15 minus här hemma, men strålande sol. Jag och Josa beslöt oss för att åka upp på skutan med bäsarna. På toppen var det tio plusgrader och otroligt fint väder. Bäsarna laddade vi med solglasögon och solskyddsfaktor 35. Det var sköna timmar i solen.

Nu ska jag äta lite mat här snart. Tobías jobbar. hej så länge.

RSS 2.0