ridtur med syster

image34

Ja men gud vad smidig man var. Detta kommer att kännas imorgon. Antar att det iofs inte är någonting jämtemot det som jag kommer att känna efter min tredygnstur som väntar den 20 sept. Ska då förflytta 10 islandshästar ifrån Ånn utanför Åre, (mot Norge) till ett ställe i Hälsingland. Det ska i alla fall bli hur roligt som helst, Jag och Kattis ser fram emot matsäcken, självklart!

Hittade en massa bilder..

                                                               image29

image30

image31

image32

image33

Visst är Ebba lik Dakota Fenning.

Övik..

Just det. jag kom på att jag och Kattis var på en liten roadtrip i förrgår. Vi åkte till Övik fram och tillbaka, allt för att få dit Kattis brors bil. Det blev sisådär 90 mil, men det var det värt. Vad gör man inte för att få käka på Max i Övik för första gången i sitt liv, vilken upplevelse. Vi ska snart bege oss iväg mot Estockholmo. Vi åker iofs inte förrän Forias har slutat jobbet. Sen bär det av!
Jag ska dricka vin, äta ost, bära baguetter i bruna papperspåsar (som Tobias sa, tyckte att det var så kul. Nu kan jag även känna smak, tack och lov. Kunde inte det innan, sjuk som jag har varit.

Nöff Biras pliiiiis.. :P För då fattar de nog vad jag säger.

Familjen

Richard hade gjort en hälsning på Family.se

Till Min Familj

Tack för att ni finns i min närhet, Jag älskar er otroligt mycket. Jag skulle aldrig klara mig utan er.

Richard A


Han hade även lagt in en massa fina kort!

            Gud vad fina alla är! Älskar er! <3

Imorgon åker vi till Paris! Det ska bli väldigt trevligt, synd bara att jag är sjuk och att jag har tappat smaksinnet pga den här jäkla förkylningen. Aja, är hemma ifrån jobbet idag i alla fall. Vad jobbigt det är att vara sjuk egentligen. HUA!

sovmorgon..

åh, vad skönt det är när man får sova riktigt länge.. var tvungen att sova igen alla nätter jag har jobbat.. Även om man sover där, så blir det inte riktigt bra, vaknar av minsta lilla ljud.
Idag är jag i alla fall ledig, ska handla lite, inte är det kläder.. tyvärr.. Mat står det på handlingsslistan.. Sen ska jag iväg och fika med Tanzer på Strandcafét i Järpen..

Snart åker vi till Pariiiiiis ! :D Gud vad roligt...
Nu ska jag pyssla i ordning mig.. Puss

minigolf..

Snart är det dax, Tobbe, jag och Olle ska spela minigolf vid Hedmans, där vi bor. Har inte spelat minigolf på ett år, jag som alltid brukar spela med pappa typ tre ggr varje sommar. Har ju en favvobana, den ligger I Stockholm. Synd bara att man har blivit så dålig bara, var ju riktigt grym där ett tag.

En annan sak att poängtera, har världen gått framåt eller?? Var och skulle få nytt recept till mina p-piller. Det sista jag säger när jag har rest mig för att gå;
 J-Men receptet då, det får jag ju inte glömma!
 B-Nee, det är ett elektoniskt recept, så det är bara du går och hämtar ut det.
J- Jaha, men guuud vad bra.. (På världens värmlänska)

Får väl lov att erkänna att jag inte hänger med i utvecklingen, smidigt var det ju i alla fall.

Nu ska jag gå ner och sträcka ut ryggen lite, för här ska det vinnas!! Undrar hur många spikar jag kommer att slå??? :D :O :S

RSS 2.0