Kalas

Idag ska vi äta tårta och fira Källis 1-årsdag i förskott. Värmlänningarna ville ju också vara med och fira. Jag har beställt en tårta från Sundings, det kommer att stå "Källa snart 1 år" på den.Vi ska hämta den 10.30.

Flyger till Kalmar idag vid 17-tiden. Det ska bli kul att åka iväg i helgen. Jag kommer säkert att längta efter Källa redan när vi sitter på flyget till Kalmar. Hej så länge och ha en himla bra helg!!

Vinterdäck.

Jaha, då var vinterdäcken på för i år. Det sjuka är att det precis kändes som att vi tog av dem. Märkligt vad fort tiden går!

Jag har glömt att dela med mig av min traumatiska upplevelse häromdagen. Jag hade tänt en massa ljus, och skulle även premiärelda i den fina lyktan som Tobias fick av mamma och Richard i födelsedagspresent. Helt plötsligt brann det i lyktan!!! Det var egentligen ett (IKEA)värmeljus som brann, inte bara veken, utan hela ljuset, stearinet och allt. På något konstigt vis fattade smideslyktan eld, och det var världens låga. Taket blev sotigt, så även väggarna. Jag lyckades till slut få ner lyktan, öppnade altandörren och kastade ut den. Källa var jätterädd, trots att jag verkligen tänkte på att hålla mig lugn, just för hennes skull. Antar att lågan såg läskig ut när den var så stor. Allting slutade ganska bra, jag bara tänker på om det hade börjat brinna i gardinerna som var 40 cm ifrån, usch!! Jag tror att jag ska sätta upp en "Glöm ej att släcka ljuset-lapp" på dörren. OCH en sak till, jag ska inte köpa värmeljus på ikea något mer, hellre lägger jag en extra slant.  

Vilken minut som helst kommer mamma och co. Wiiiiie!!! Källis orkade inte vara vaken, så hon får väcka dem klockan 06:00 i morgon istället. ;)

Bloggtorka.

Oj har inte bloggat på många dagar. Har inte orkat eller haft lust.

MEN,idag kommer mamma och co. Det ska bli så mysigt. Å vad jag har saknat dem. Det börjar även att dra ihop sig till bröllopet i helgen. Kul..
Undrar vad mamma, Richard, Ebba och Källa ska hitta på under helgen?? Källa lär i alla fall vara väldigt lycklig i helgen, hon älskar ju hundar, och de kommer att ta med sin hund Chess.

Nu blir det kaffe och frukost. Hej då.

Topphälsa!

Vardagslyx är när man får bläddra i en tidning. Jag har hittat en MÅ BRA-tidning. Jag läser verkligen varenda sida, det är inte sådär tokmycket reklam som det brukar vara, plus att jag verkligen tycker att det är intressant läsning som gör att jag mår bra. Vill prenumerera på den.
Ett bra presenttips till mig den 7 november kanske?? Mamma? ;)



Superbra läsning!!

Ska genast inta soffläge med min favvoblaska.

Åre.

Var in till Åre förut och lunchade med Rebecca. det är höstmarknad där i helgen, så jag antar att det kommer bli en tripp imorgon eller på lördag också. Förra året var vi där med Johan och Katrina, då var jag höggravid.

På skutan är det redan ganska mycket snö.




RSS 2.0