Ipod..

Idag ska det inhandlas.. Sen ska jag bara glida i min egna lilla värld och lyssna på musik. :D

ekonomfest..

Ja igår var det livat. Vi samlades vid busstorget för att bege oss till en skidstuga på Frösön. Där väntades en massa roliga lekar.. hm.. Första grenen var en stafett, spring till glaset, drick upp innehållet och spring tillbaka. Efter den här leken fanns det inget stopp. Vidare till station två. Där skulle det ätas mashmallows, proppa in fyra stycken i munnen och drick en drink. Kan ju även nämnas att det inte var det godaste drinkarna jag har druckit, hade även en tendens att bli en ljusare nyans efter varje station. Hua vad starkt. Station tre, tryck i dig två mariekex och vissla, klarar du det, ta det glaset som bara var 1/4 fyllt, annars var det det som var till hälften fyllt. Sen var det dax för norsk fylla, tio varv. Det  "bästa" hade de självklart sparat till sist. Ännu en stafett, bara det att när man kom fram skulle man äta surströmming och dricka en öl, uh, jag blev illamående nu när jag skrev det tom. Kan även nämnas att det var någon som tyckte att det var extra kul med surströmming, så varför inte hälla i lite surströmmingspa i ölen.! YES! Kände surströmming i näsan  resten av kvällen. Hittade även en massa roliga kort. Synd bara att man inte kommer i håg att de togs, klockan var då halv åtta på kvällen. Man kan i alla fall summera kvällen som en sjukt rolig kväll. Vid elva åkte vi buss in till Marité. 
image55

image53

Anledningen till att vi bär kronor jag och David var för att vi blev utsedda till Nollekung och Nolledrottning, fick äran att sitta längst fram, vid ett eget litet bord. :D

image54 

image56

image57
Niklas, fusknolla :P HAHA Iofs hade vi redan räknat ut det.

image58
image59

En bild säger mer än tusen ord.. Eller?

Nollning...

Då har man börjat skolan, verkar tokbra det där. =) Har haft nollning nu i veckan, verkligen roligt att faddrarna har lagt ner sig så som de har gjort. Framkallade en massa kort häromdagen. Måste läggas ut!  Ifrån Personalfesten med Kenneths, Sibylla Åre, Paris m.m. ENJOY!

   

     



 

image52


bröllop..

Idag har Mamma och Richard gift sig. Åh, vad fint det var. Ska passa på att lägga in några bilder innan jag far hem till Jämtland. Titta Lyckan!

                                      


Vilken härlig dag. Therese sjöng underbart, de var så vackra. 
Självklart var ju jag ganska snabb med att snyfta, mormors mobil 
 lyckades ringa under tiden. FAN, hör man ifrån raden bakom. Hihi!  

                                    

 Jättefin dag i alla fall. Mycket kärlek till er alla, I LOVE YOU!
                             


    
Gjorde mammas hår också, hon blev vacker som en dag. PUSS

RSS 2.0