Snart juuuul. :)

Nu är det snart jul. Jag och Tobias var inne och köpte julklappar härodagen, men vi är långt ifrån klara. Jag har inte hunnit med att göra något mer julgodis heller, trist. Men ikväll tänkte jag att jag och Tobias skulle kunna göra lite fudge och kola kanske. Igår fick jag Tobias att köpa två paradisaskar till mig, bara mig. ;) Har frossat lite i den ena i morse, trillingnöten är lätt den bästa.

Min kära dotter ligger på soffan och sover, det brukar hon inte göra. Men hon kompenserar väl gårdagens brist på sömn. Nu ska jag till Järpen och fika med Skrollo. Hon och Mikal åker snart till Thailand, lyllos.

Vad hände med den fina vintern??? Nu är det ju i stort sett tö, och träden är inte alls sådär fina som de var när Josse var här. Haha, vad kul det var när hon fotade en massa när vi körde bil. Jag har hört att jämtländska lyktstolpar ska vara något alldeles speciellt.

Längtar till dagen innan julafton, då kommer mamma, Richard, Ebba och Marcus upp. myyyyys!

Jag måste bara visa resultatet av julkortsfotograferingen. Inte alltid så enkelt att fota en liten knoddas.










Bilder från Josses vistelse..



Utanför Åre Chokladfabrik, ingen är väl gladare än vi. ;)



Josse njuter av en hallongrotta på Åre Bageri.



Gosisarna!

Sjuklingar.

Först kan jag börja med att säga att det var otroligt kul att ha Josse här. Vi hade bara en massa mys hela tiden. Det gick ut på att fika en hel del, lyckades bland annat glömma min handväska på ett fik. Men jag ringde dit dagen därpå och den var kvar, tack och lov. :) I lördags hade vi glöggkväll, efter att ha tittat på två hus under dagen. Hur som helst så skulle jag och josse baka lussekatter och göra kola. Lussekatterna blev stenhårda, jag antar att det var för att margarinmjölken var för varm, typiskt. Kolan blev i alla fall jättegod.
Sen på söndagen åkte jag på någon form av magsjuka, eller jag tror att det egentligen var något som jag hade ätit.
Idag är det Källas tur att vara lite snorig, lillgumman. Tycker så synd om henne.

Det är förövrigt hur fint som helst ute. Nu skulle man haft sig en riktigt bra kamera och bara vara ute och fota.

Josse!

Imorgon kommer Josse! Det ska bli så himla roligt!!
Nu har vi fått lite julstämning här hemma också, var och handlade en massa saker. När man väl spred ut grejerna kändes det inte som så mycket, men lite gör det ju i alla fall. Nu ska jag ner och tända en massa ljus och mysa med min lillstumpa!

1 December

Nu har det kommit flera decimeter snö, och det är hur fint som helst utanför. Källa har gått med i 4 kg-klubben och fortsätter att öka, igår 4120. :)
Mårten, Karolina och Hektor har varit här, så nu har Hektor och Källa träffat varandra, kusinerna. Dock kan man tänka att kommunikationen var något ensidig. Hektor var i alla fall väldigt fascinerad över den lilla människan som låg där och tittade upp i taket.
I lördags var vi och åt julbord på strandgården, det var väldigt lyckat. Det var en liten "överrasknings-get- together" för Henke som fyller 25 år idag. Sen åkte vi hem till Josa och Henke och satt där och myste. Alfred och Källa babygymmade. De båda var väldigt nöjda. Alfred lyckades med att flaxa med ena handen in i Källas mun, hon tyckte att handen var väldigt god  och började genast att suga på den. Där stod vi, fem personer, och tyckte att de var väldigt söta, fram med kameran. :)
Igår var vi på lite adventsfika med föräldragruppen, tokmycket bebisar var det. Kvällen avslutades hos Anita i Kvissle med lite adventsmiddag. Mårten och co åker hem idag.

Den här veckan kommer Josse. Det ska bli så mysigt! Jag längtar! Jag tänkte att vi skulle försöka att hinna med och göra lite julgodis, kika runt i Åre, kanske handla lite julklappar och sådär.

Här kommer lite bilder ifrån den senaste tiden.



Morbror Philip och Källa


Morfar och Källa


Goding!



Karolina och Söt-Hektor



Grannarna på Hedmans, Källa och Alfred.  James fattas för att Hållandsligan skall bli komplett.

RSS 2.0