Stråket..

Var inne och kollade på vimmelbilder ifrån onsdagens stråk i Östersund.. Där var jag och Malin visst med.. Måste ju lägga upp den för att visa hur kul vi hade!

image21

Det kanske syns vem som har varit i Bulgarien och vem som inte har varit där ?? :D


Josse =)

Det tokringde här en stund förut, och vipps efter det tredje samtalet som ringde så var det min kära lilla vän som befinner sig i amerika, Josefin! :D Åh, vad skönt det var att prata med dig min lilla skrutt. Den 15 september sover jag hos dig. Ska försöka kommer ner även den 27 aug till 1 sept. Får se om jag orkar fara fram och tillbaka. :D Känns iofs som att jag vill fara hem en sväng, med tanke på att jag börjar plugga snart, 3 sept.
Då är det rutiner som ska in i livet igen, kliva upp toktidigt om mornarna och plugga och vara duktig, så långt ifrån mitt lilla liv nu. Men det ska bli otroligt skönt att få upp lite struktur på det hela. Idag var jag och köpte mig en korsordstidning och en sudokutidning. Muppigt?! :P haha! Aja, lite tantvarning, men det hör väl till kanske?

Är lite biosugen, det var toklänge sen som jag var på bio. Det är allt mysigt. Synd bara att man aldrig kan bestämma dig om vilket snarra man vill ha, brukar sluta med att man sitter där med en stor läsk, popcorn, godis och bara poffar i sig. MUMS!? :P

Fäviken..

Japp, då kan man stryka det ifrån sin "att-göra-innan-man-dör-lista", Fäviken Fairgame. Kvällen går i stort sett ut på att hinka i sig så mycket alkohol man kan. Det blev iofs inte så mycket hinkning för min del, skulle jobba dagen därpå. Men då kan man iofs istället börja tidigt. Fick bli en öl till lunchen med Olle och Katrina. Vi åkte dit med Emilia, som sedan sov hos mig. Imorgon är jag ledig, verkligen skönt. Ska ha en riktig fixardag, städ, tvätt, inhandling av nödvändiga saker. En sån där dag som man helst skjuter på lite grann.
Ikväll ska jag mysa själv, dricka lite vin och ha allmänt trevligt. Tänkte spendera lite tid framför datorn, för att se ifall gull-Josse kanske möjligtvis kommer in på msn. Men det är väl försent där nu säkert.
Tack och bock!
SKUNK!

Saknad

Saknar den här tjejen väldigt mycket! Togs för ett år och fyra dagar sedan. Vad kul det var. Då kunde man inte tro att jag skulle bo där ett år senare. Livet är roligt!


image20

en väldigt trist dag blev plötsligt spännande..

Steg upp i morse, riktigt tjurig. tyckte allmänt synd om mig själv som skulle börja jobba klockan tio.Det var iofs inte så synd om mig, med tanke på att Katrina började jobba klockan sju i morse.. Då snarkade jag för fullt. =)
Dagen på jobbet var bra, grejade och donade. Sen ringde Håkan och frågade när han började, för en kvart sen svarade jag, som stod och väntade på att få gå hem (trodde jag)
H- Ja just det, du ska ju stressa iväg till Järpbyn och jobba idag..!
J-Neee, inte idag, jag ska hem och umgås med Katrina jag.
H-Men jag är nästan hundra på att jag såg ditt namn i schemat där..
J- Va??!!! Vad är det du säger????? INFORMATION PLIIIIIIIIIS!

ÅÅÅh, guuuud vad hysterisk jag var där när jag drog iväg med Pärlan, hann iofs ringa några samtal innan och berätta för bruden som lagt schemat om vilket otroligt stort missförstånd det här var,och att allt var hennes fel, vilket det var eftersom hon skulle ringa tillbaka ifall jag skulle jobba även tisdag kväll, vilket hon inte gjorde.
Jag grinade även en skvätt i bilen på väg till andra jobbet, tyckte ju så otroligt synd om mig själv, vilket det var.

Nu i efterhand har jag kommit på att jag nog bör ringa till den där Ulla och be om ursäkt för mitt uppstressade humör. Dessutom var det ju skönt med lite extra stålar där i slutet på augusti, är ju trots allt ledig imorgon.

Dagens bästa händelse måste nämnas! När jag kom hem nu låg det ett brev på bordet... Vi ska ha återträff med högstadieklassen.. Guuuuuud vad roligt det ska bli. Jag längtar verkligen! Wieee, spola fram tiden till den 14 aug då jag åker mot Paris, och sen till den 15 sept...

Sisu, Forshaga... Here i COME!

surmuppar är de allesammans!

Ibland undrar man vart alla sura kärringar får sin energi ifrån. Alltså man måste undra. Nu pratar jag inte om goa mormorar och såna tanter, utan kärringar. Hur orkar dem. Men jag tar inte åt mig av såna helt enkelt, jag lägger min energi åt att tycka synd om dem istället. Tänk dig att va sån... Huuua! (som de säger här i Jämtland).

Paris blir i slutet på augusti.. Wieeee! Hotell mitt i staden, fem dygn. Känns verkligen roligt att få komma iväg lite, eftersom jag inte har tagit ledigt något i sommar.. Aja, det är ju bara mitt eget fel iofs. Nu i efterhand kan man ångra sig. Men tur att jag trivs väldigt bra på mitt nya jobb i alla fall. =)
Bäst att alla fransmän och fransyskor (och då pratar jag inte om köttbiten) passar sig, eftersom det enda jag kan säga är:
"Schemapelle Jessicaaaa" och "Volle wocka sche atme moa". Fransk stavning och uttal är dock inte min starka sida som ni kanske ser. :P

Nu ska jag snart dricka min första fredagsöl. Vet iofs inte hur planerna ser ut för ikväll. Ganska spännande med lite spontanitet. ;)

Kul kväll det här va! image19

Neee, vadå... jag är inte medlem i efterfesten.com... Kan iofs erkänna att jag är ganska dålig på att gå in där och kika. Nu ska jag kila, gör ingenting som jag inte skulle gjort. :D


blivande ekonomstudent?

Fick besked om ev, utbildning. Kom in på mitt förstahandsval, ekonomprogrammet. Får se vad det blir, är lite sugen på att plugga faktist. =) Aja, jag jobbar. Får bli ett kort inlägg. Hej svejs!

bastu och bad i Stortjärn..

Igår avslutades kvällen i Stortjärn. Det var mycket trevligt, grillade och hade oss. Ebba var inte så förtjust i bastun, utan hon höll till i relaxen utanför och försökte få all uppmärksamhet. Vilket hon iofs lyckades med. =)
Första gången på länge som jag sov i husvagn också. Fick mig även att inse varför jag inte har gjort det på så lång tid heller. Tokkallt var det. Ska ta en powernap nu, behövs verkligen. Ikväll blir det middag med Anita i Kvissle, mys!
Nu ska jag gå ner och röka en cigarett med mamma. Hihi, jag som tänkte smyga lite under helgen, men hon semester-röker.

"Stampa Ivan, det är bara två stycken som har kläckts!"

tännforsen med familjen =)

Idag har vi varit vid Tännforsen, ett utav Sveriges största vattenfall. Värmlänningarna var minsann lite imponerade när vi stod där och fick se vattnet forsandes.
 
image18

Efteråt blev det lunch på Sibylla, man har ju aldrig ätit mat där menar jag. Ikväll väntas Stortjärn. Ska dit och mysa, lite bastu och bad. Det ska även spelas "Med andra ord", får se hur det slutar. Det brukar alltid spåra ur när vi spelar det med familjen. Kanske ska skippa tutorna den här gången, annars sitter alla bara och tutar, och spelet bryter ut i någon sorts tutkamp, kan iofs bli spännande det också.

Ebba igår vid middagen- "Vem är äldst utav er i eran familj?". Frågan ställdes till mig och Tobbe.
Söt hon är.
Mina godingar!    image17

nya jobbet..

Har börjat jobba på gruppbostaden nu. Trivs bra, väldigt lugnt jobb.
I helgen får vi besök ifrån Värmland =). Det är mamms and the family som kommer. Gud vad trevligt det ska bli att få vise dem de jämtländska skogera! :)
Surt, förut när jag skulle gå ner till tvättstugan som ligger ca 100 meter bort. När jag kommer dit var det upptaget,fan.. Jag som ville få det där överstökat så att jag skulle kunna sola lite innan jobbet. Aja, jag får väl fortsätta att leva som en blekfis. FAN!

Rooligt och roooligt, griser ska inte ha roooligt!

image16

Bilder ifrån midsommar kommer snart. Ehhm, det blir väl ungefär samtidigt som bilderna ifrån personalfesten det Sanna.

RSS 2.0