Nöjd.

Jag är otroligt nöjd över min löparinsats idag. Det kändes såå härligt att jogga en längre sträcka. Jag riktigt strålade under hela turen. Mmm, mera sånt.
Sen när jag kom tillbaka gjorde vi i ordning frukost jag, Skrollo och Källis. Älskar måndagar just för att vi har satt in denna måndagstradition, kört två gånger än så länge, men ändå.

Källa åt egengjord köttfärssås och spaghetti till lunch idag. Hon är inne i en "äta-själv-period". Om jag ändå lyckas få in lite i hennes mun med skeden, så plockar hon ut det, tittar på det, och stoppar in det i munnen igen. Blir ganska kladdigt.





Tröttt.

Ååå hade inte alls någon lust att kliva upp 05:45 idag. Aja, det verkar som att hon vill kliva upp då i alla fall. MEN, jag får väl se det positivt. Jag hinner ladda ordentligt inför springturen klockan åtta. Tänkte försöka mig på  Moan-rundan, 6 km. Vi får se hur det går.


Tidig morgon.

Man hinner med mycket när man kliver upp klockan sex. Jag har gjort korvstroganoff och ris åt Källa som jag har portionerat ut i burkar och fryst in, ätit en god frukost, städat lite, gått en promenad på sex kilometer, facebookat lite m.m. Även om jag känner mig väldigt trött just när jag vaknar, så är det faktiskt skönt sen, efter att kaffekoppen har slinkit ner och gärna en god avokadomacka.

Igår såg jag Män som hatar kvinnor. Den var väldigt bra tycker jag, Mikael Nyqvist är grädden på moset. ;)

Pärlan.

Ofta när jag är ute och åker bil och möter vita audis brukar jag spana extra mycket, utifall att det kan vara min gamla PÄRLA. Har sett den en gång förut när jag åkte hem från stan. Men, idag fick jag bemöta denna härliga syn mellan Järpen och Mörsil. Jag rös av behag, tihi. Vi har många fina stunder att titta tillbaka på, även fast många utav stunderna inte var så roliga just DÅ. Men, PÄRLAN var ju trots allt min första bil, en vacker audi 80 från 87, det klingar gott.


Grinolla!

Grinolla har kommit på besök hem till oss. Detta skulle fotograferas, men så fort kameran kom fram blev det genast andra miner. Pappa och mamma fick spexa lite istället.





  

Lyckades få en grinbild till slut.


Skärmflyg!

Jag har kommit på en sak som jag vill göra i vinter, hoppa skärmflyg!! Ååå, det ser så härligt ut en strålande dag, och man tittar upp mot skutan, så ser man fem/sex skärmflygare som svävar i luften. Jag vill också!! Jag vill även hoppa fallskärm och bungyjump, men skärmflyg är relativt lättåtkomligt med tanke på att det finns i Åre. Får önska mig det i födelsedagspresent.
http://www.skysport.se/ Gå in och kika på ett härligt videoklipp.

Vi får se vad denna lördagen bjuder oss på. Källisimo är fortfarande krank, Tobias sover lite (det var han som gick upp i morse), och jag sörplar kaffe. Jag klev upp 07:45, och Tobias hävdade att jag hade fått sovmorgon, jag vet inte varför, men jag håller inte riktigt med.

Inget bröllop.

Källis är fortfarande krank, även fast hon inte hostade lika mycket den här natten. Men vi har i alla fall bestämt oss, det blir inget bröllop. Känns inte alls kul att vara ifrån henne i två dygn, när hon dessutom är sjuk. VI får se vad vi hittar på den här helgen.

Tobias kom hem vid halv ett/ett i natt, så han ska i alla fall få sova ett tag. Han körde lite för fort på vägen hem, och vipps, där stod farbror polisen helt plötsligt. Det är verkligen inte billigt att köra för fort, men det ska det ju iofs inte vara heller. Om det är det som krävs för att få sig en tankeställare så är det ju bara så, även om det känns surt att betala pengarna ändå.

Manicklar.

Ibland märks det att jag bor ihop med en 70-talist. Vi har inte alls samma barndom att titta tillbaka på. Jag och min storebror samlade på manicklar. Gud vad vi höll på med dessa plastgrejer som var formade som S, cyklar, skruvar m.m. Tobias och hans vänner vet inte vad det är för något. 
När jag och Madde hade fullt upp med att leka isbjörnar i snögrottorna på Skivedsskolan, så sprang Tobias på krogen, tihi.



En annan "sak" som vi samlade på var FNAS. Vi tog helt enkelt fina sudd och suddade sönder dem till detta så kallade FNASET. Vilken meningslös grej att samla på??? Det var något som de hade kommit på i Marcus klass, och jag som lillasyster hängde givetvis med.

En bok som handlar om att växa upp på 70-talet är "Två nötcreme och en moviebox", av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.
 


Den är jätterolig, även om jag själv inte alls känner igen mig lika mycket som Tobias gör. För mig var det ingen moviebox som gällde, utan jag och pappa åkte till Happy Station i Forshaga och hyrde vhs-filmer. Grease var min favorit.

Sjuker.

Källa har blivit sjuker. Hon har hostat hela natten lillstackarn och näsan bara rinner. Blir hon inte bättre i morgon känns det inte som att vi vill lämna bort henne i helgen. Då blir det nog inget bröllop. Men vi får se, hon kanske blir bättre under dagen och vi får ta ett beslut i morgon helt enkelt. Tyckte att det var så mysigt när man var hemma och var sjuk. Kröp ner i soffan och kollade på barnprogram/filmer hela dagen plus att man blev ompysslad till 100 %. Det var tider det.Går Björnes magasin fortfarande( den versionen med den nya Björne)?? Tror minsann inte att det gör det.
 Går det att köpa på dvd-box??



Gjort det igen!

Ikväll sprang vi igen jag och Karin. Det känns fortfarande som en "nära-döden-upplevelse", men det blir nog bättre och bättre (dag för dag)!
Ett STORT tack till Carola som passar Källa under tiden som jag springer, annars hade det inte gått att genomföra. Guld värd är hon.

Vi började dagen med att åka till Hammarnäs och gå på en morgonprommis. Sen åt vi goooood frukost tillsammans, jag verkligen älskar att äta frukost, helt klart det godaste målet.

Pratade även med min kära syster idag. Hon orkar inte vänta till den 17 sept (inte jag heller för den delen) så hon kommer redan på måndag och ska vara här på obestämd tid. Wiiiiie! Martin kommer den 3:e  och då ska vi passa på att mysa allihop. :D
På fredag åker vi, det blir tyvärr bil ner till falkenberg. Vi får se se postivt, jag och min kära sambo hinner prata om allt mellan himmel och jord.



Snart kommer godingarna hit!

Nyttigt kvällsfika??

Jag undrar om det är någon som har något nyttigt kvällsmattips?? Nu brukar jag äta fil med min egengjorda musliblandning (solrosfrön, linfrön och pumpafrön) och idag hade jag även valnötter i. Åt det istället för Vienetta-glassen som Rebecca hade med sig hit som vi aldrig åt. Kommer inte bli något ätande av den heller.

Idag var vi på BVC, Källa var 74 cm lång och vägde 9890 gram, hon växer med andra ord. ;)
En annan stor händelse som hände idag är att hon har stått själv, jättelänge, flera gånger. Jag riktigt kunde se hur nöjd hon blev.

Banankaka.

Bakar banankaka, någon som vill smaka???
Blir ingen kaka för min del, men jag kan gärna ta en kaffe eller två.

Stadstripp.

Åkte till stan för att reklamera mina springskor som sagt. Det var en riktig surgubbe som jobbade där (antagligen ägaren), och han hävdade minsann att det inte gick att lämna tillbaka dem, bla bla. Då måste du ha sprungit riktigt långt om du bara har sprungit i dem fem gånger. MEN, jag stod på mig. Sa att jag skulle ha ett par nya. Han skickade in skorna till leverantören för att se om jag får ett par. Får jag inte det, då jävlar! Jag var riktigt sur när jag gick därifrån. Butiksägare som inte vet hur man ska bete sig för att behålla kunder borde inte få ha en butik!

Vi åkte vidare in mot staden. Åt lunch på pause, en god kalkonsallad. Dagen var trots allt trevlig, även om såna där surgubbar tar musten ur en,usch!



Den där tjockmagen jobbar jag på att den ska försvinna. ;) Har gått ner några kilon i alla fall.


Teletubbies.

Satte precis på tv:n och det visade sig vara teletubbies på just den kanalen. Källa var intresserad och vi kom lagom till att de skulle säga hej då, "dags att säga hej då,dags att säga hej då". Källa vinkade tillbaka till dem. Det tyckte jag var gulligt.





Nu smälter jag, Källa sitter på vardagsrumsgolvet och guppar/dansar till musiken på tv:n, måste gå dit.

Idag ska jag reklamera mina springskor, det har gått hål i båda, på exakt samma ställe. Man tycker ju att det borde vara lite kvalitet när det är Asics. Hur som helst, jag får ta och springa i mina gamla idag. Halv nio är det dags.

En bra bok.

Vill ha en riktigt riktigt riktigt bra bok att läsa. Älskar att bli fast i böcker. Har inte varit det sen Twilight-böckerna. Någon som har något tips?

Partajajajaj!

Igår festade jag och Tobias på riktigt för första gången med "gänget" på väldigt länge, Det har inte hänt efter att Källa kom till världen. Källa var hemma med farmor och det hade gått jättebra. Vi gick hemifrån vid 19:30 och hon hade somnat 20:30 utan att ens gnälla lite. Det känns jättebra inför nästa helg då vi ska åka bort ifrån henne i TVÅ dygn. Det kommer nog kännas som en evighet. Då ska hon vara hos Micke och Carola i Hammarnäs.

Hur som helst, det var en väldigt lyckad kväll, med dans och tjohej. Dock inte så mycket styrdans för min del, jag kör hellre disco!
Vi låg i sängen halv två, efter att jag gått barfota hem (fick skavsår av mina nya klackisar). I morse fick vi sovmorgon till halv elva, tjohooo. Därefter gjorde jag i ordning en brunch, äggröra, bacon m.m. Smarra.

Idag har vi även invigt Mörsils nya pizzeria,blev en kycklingsallad för mig. Det kändes riktigt roligt att det verkar lovande för stället. Jag menar, man vill ju ändå ha en pizzeria i byn.

Sylt.

Nu har vi blåbärssylt så att det räcker och blir över här hemma, gott!

Tottebo.

Igår åkte vi och åt middag i Åre efter springturen. Vi landade på Tottebo. Så fort jag hade läst menyn ångrade jag att vi hade gått dit. Det var verkligen ingenting som föll mig i smaken just då. Biffen för 280 kronor kändes väl ganska okej, men jag ville inte ta den eftersom jag visste att Tobias skulle ha det som kostade mest.
Jag hade iofs turen att få dricka vin (Tobias körde)  jag åt en sallad som egentligen var en förrätt.

Källa var inte på topphumör heller, utan fick underhållas och mutas med krokar från första början. Insåg efter igår att om vi ska ut och äta middag får det bli tidigare på kvällen.
 Husåbröd på Tottebo, det är fantastiskt!




Idag ska Calle ha lite tårtbjudning hemma hos sig.Vi går sedan hem och nattar Källa, för att fortsätta till Folkan, tihi. Anita ska komma hit och "vakta". "Vakta" i det här fallet innebär nog att titta på film och äta lite chips, hon brukar inte vakna på länge efter att man har lagt henne. Men det är bra att farmor ska vara där ifall att.

Mys!

Har haft en kanondag i Hammarnässkogarna med Skrollo. Vi plockade blåbär och hade picknick. Å vilken mysig dag! Nu väntas en joggingtur med Karin runt 2.5. Hej och hå.

Fantastiskt!

Älskar härliga dagar. I morse vaknade vi här med Marie på soffan, åt en mysig frukost och dolade på här på morgonen. Sen följde vi Marie till bussen och jag och Källis fortsatte sedan på en powerwalk. Svetten rann verkligen av mig när jag kom fram, härligt!


Marie gjorde en toffs på Källa vid frukostbordet.



Källa ser ut som en tant som går med en rullator, hihi.

På eftermiddagen kom Carola förbi, Hon hade med sig Sundingsfika,så vi åt och pratade en massa. Vi hade verkligen jättemysigt. Snart ska Källa även sova hos sina gudföräldrar för första gången, sista helgen i augusti rättare sagt.



Finaste gudföräldrarna!

Snart kommer även T hem, då ska vi dricka te, tihi.

En dag med Marie.

Hämtade Marie vid ett i Järpen. Då åkte vi och åt lunch på strandgården. Alltid lika gott. Efter det plockades det blåbär. Källa älskade det! Till slut hade och hon till och med lärt sig hur man plockar, och så gjorde hon det själv.
När vi kom hem kokade vi blåbärssylt och gjorde pannkakor. Så nu, nu är jag proppmätt.

Var ett jätteroligt recept med citron i, prova gärna.

1 l blåbär
3 dl socker
½ citron (Kläm ur saften och riv skalet separat)

Blanda de rensade bären med sockret och den pressade citronsaften. Koka upp och låt sjuda utan lock i 15 min.
Tag av kastrullen från plattan och skumma sylten.  Tillsätt sedan det rivna skalet. Portionera ut i varma burkar.
Ger ca ½ liter färdig sylt.
Man kan även ha i natriumbensoat, fungerar som konserveringsmedel och gör att sylten håller längre. Eller så struntar man i det (som jag gjorde) och fryser in det och tar upp en burk åt gången när man vill äta.

Marie tog många fina kort med sin systemkamera i skogen.



Källa på strandgården.



Marie och Källa





  

 Inte alltid så lätt att vara i skogen.



Goskit!!




Källa somnade i bilen hem.

Irriterad.

Åååå jag blir så sjukt irriterad. Vad är det egentligen för quiz på facebook??? "Vad för slags mongo är du??" Alltså vem gör såna quiz? Jag tycker då absolut inte att det är något kul med det, men tydligen finns det folk som tycker det, aja.

Snart kommer Marie hit. Hon har inte sett vårt hus än heller. Det lutar även åt lunch på strandgården. Mmm, deras salladsbord är det bästa!

För er som undrar hur det går med vårt kök, sakta framåt. Nu är alla utom en skåplucka på plats. Vi får se när vi lägger in golvet och flyttar in diskmaskinen. Snart hoppas jag.

General.

Dumt att snusa, det ska jag inte göra( inte för att jag toksnusar, någon enstaka har bara slinkit in) . Enbart festprillor får vara i mun hädanefter. Sådeså!

Mormor-göra.

Elin tyckte att jag var som en liten mormor när jag gjorde gelé. Insåg igår att det nog är en pensionärssyssla. Eller åtminstone en syssla för folk som har lite tid på sig. Det är ingen bra idé att sätta igång med det 21.00, det tar tiiiiiid. Stod bara och svor när jag tittade ner i kastrullen igår, koooka koooka!! Ville inte riskera att höja värmen heller, med tanke på att jag brände första satsen.  Aja, nu behöver jag inte göra någon mer gelé, tur är väl det.
Är ni riktigt snälla kanske ni kan få en burk? ;)


Händelserik dag idag.

Vaknade i morse och fick PANIK, trodde att garantin på min telefon hade gått ut, och nu som den har börjat krångla. Det hade varit väldigt typiskt. När jag hittade kvittot såg jag att den går ut i morgon. Så, det var bara att packa in Källis i bilen och åka till stan. Vi strosade omkring lite, åt bla lunch på Pause.

När vi kom hem skördade vi i trädgården; morötter, sockerärtor, persilja, svartvinbär och solrosor. Mysigt med trädgård. ;)
Nu håller jag på och kokar svartvindbärsgelé. Inte för att jag själv är sådär jätteförtjust i det. Men det hör liksom lite till. Framöver ska jag även göra saft, det tycker jag är väldigt gott.








Medans mamma pysslade, ville Källa utmana ödet lite grann.







Busfrö!!

Nu när jag nattar henne om kvällarna ligger hon och nyper mig. Antar att det är för att det är så mjukt för henne. Men det gör tokont på mig.

Nu ska jag låta bären rinna av sig i 35 minuter, sen ska jag göra klart gelén.
Äta geléee me träskeee i veboaaaa.

Tv

Nu har vi inte haft tv på två veckor. Det börjar kännas. Nu saknar jag faktiskt tv:n, även fast jag inte brukar titta så mycket. Men det kan ändå vara ganska trivsamt att ha på nyhetsmorgon i bakgrunden när man äter frukost. Till helgen måste vi ta tag i vårt tv-problem!
Enligt telia måste vi köra uteslutningsmetoden för att hitta felet. De kunde nämligen inte berätta för oss vad felet var. Typiskt! Vi som var så nöjda med det som vi hade skaffat. Aja, hoppas att det funkar snart.

Är sugen på att baka en till bullsats. Orkar jag det tro?
Ska även baka något gott bröd i veckan, någon som har något bra tips??

30-årskalas/kräftskiva.

Igår var vi på 30-årsfest hos Marcus och Maria. Det var Marcus som fyllde år. En väldigt rolig kväll. Källa var med från början, men sen somnade hon i vagnen och sov så sött. Vi hade Lars som chaufför, lyxpyx!
Det tokregnar här utanför, och jag sitter och dricker te för att jag har ont i halsen. Tänker nog ta en promenad i regnet sen ändå. Det är så mysigt när det är sådär höstigt i luften. Jag upplever att det är så idag.
Bilder från gårdagen.

   

  

Nu ska det bakas bullar.

Elektriker.

Yes, äntligen har vi fixat med elen här hemma. Det var henke (Alfreds pappa) som el-fixade. Fascinerande med alla kablar och han bara klipper och dolar hit och dit. För mig är det ett enda stort virrvarr.Nu har vi i alla fall lyse i vardagsrummet, källaren och extra uttag i köket. Det tar sig!

Aflred och Josabeth kom och promenerade med oss, och efter det käkade vi lunch på Brinkeboda tillsammans med papporna.

 



De var likisar idag. Den roligaste leksaken var helt klart dammsugarkartongen.

Lyckat!!

Det var en lyckad svamptur med hyffsat mycket svamp. Dock tokregnade det. MEN, vi tog oss en fikapaus i bilen, så att hela bilen immade igen. Mysigt! ;) Sen begav vi oss ut igen. Både Källa och Casper somnade i sina selar. Kan man ha enklare barn??

Och lite bildbevis.







Blött blev det.










Nu ska jag ta mig en springtur runt 2,5. Hej och hå!

Ett nytt försök.

Nu blir det kaffe, sen skogen och ett nytt försök att hitta svamp. Idag kommer även min kära sambo hem. Det känns som att detta kommer att bli en bra dag. Hej så länge!

tadaa!

Det blev lite kortare än vad vi hade tänkt, men det blev nog ganska bra ändå. Det är ju bara hår! :P tss.
Jag tyckte att Rebecca gjorde bra ifrån sig. Men som hennes pappa brukar säga; "Det finns frisörer av en anledning!" ;)

Före:                                            Efter:
       
Nu ska jag bara färga det också. Men det får vi ta någon annan dag. (Ja ok, jag hatar att ta sådana kort!)

Källa hos fam Dumky

   

Jag hade en ganska lång "att-göra-ikväll-lista", men efter att jag somnat med Källa i 1 ½ timme är det inte så mycket kvar av kvällen som jag hade hoppats. Nu gäller det att ta vara på den tiden som är kvar. I morgon ska vi leta mer svamp.


Klippning.

Ska åka till Rebecca och klippa mig idag. Före- och efterbilder kommer sedan. :) Nu ska mycket bort. Wiee! 

Dagsysslor.



Källa bläddrar i sångboken.



Det här är bara 1/3 av den tvätt som jag måste tvätta. Kanske ska börja med att lägga i en maskin nu med en gång.

Typiskt.

Det regnar idag. Ingen bärplockning för vår del med andra ord. Känns inte så snällt att dra ut ungarna på en myr när det tokregnar. Ska invänta vårt kylskåp som är på gång, sen ska jag åka till semlan och dricka kaffe.

Svampplockning.

Idag har jag och Jillsan varit ute och plockat svamp. Jill hade Casper i en ryggsele (att föredra), och jag hade Källis i en babybjörn på magen. Det var tokmysigt. Hittade bara åtta kantareller men mycket taggsvamp. Sen bjöd de på tortellinigratäng. Jag hade aldrig smakat det, men det var väldigt gott ,duktig kock!
Det var i alla fall en härlig dag. I morgon ska vi göra ett nytt försök med hjortron. Tänk gärna tankar om att vi får mycket hjortron, det kanske hjälper. Har bara plockat det en gång förut, och då var det inte mycket vi hittade. Men men, i morgon vänder min hjortrontränd!

Studier.

Jag pratade med studievägledaren på Mittuniversitetet nu på morgonen. Tydligen är det så att mina studier inte drar igång förrän vecka 46, det är i november det. Om det är så, ska jag anmäla mig till en kurs till. Var inställd på att börja på distans här i september. Ska gå in och kolla efter spännande kurser. Någon som har något tips? Det ska helst vara inom ekonomi eller juridik.

Gårdagen.

Vi hade oerhört trevligt igår. Så trevligt att besökarna bestämde sig för att sova kvar. Vi grillade god bisonoxe, med potatisgratäng, tiramisu till efterrätt, plumpspel m.m. Källa och Casper blev ompysslade av Cornelia och åkte skrinda fram och tillbaka. Den var verkligen en succé mina tjejer!! Återigen tack för den.









  



Det badades nere vid vattnet. Källa och Casper var vakna till ca 22-tiden. Innan läggdags gjorde Cornelia i ordning buffé åt småttingarna, duktig hon.



Mums mums!

Jättemysigt att de sover över. Det får det blir igen!

Nu ska jag gå och umgås med min kära sambo som snart åker på jobb.


Grillning.

Ikväll ska det grillas med familjen Lundström/ Engström. Gött att det är kanonväder!!

Bowling och god mat i Åre.

På förmiddagen åkte vi och badade tillsammans på Havstoan.


  

Pappa snarkade högt på stranden.

Senare på kvällen åkte vi till Holiday club där vi bowladwe. Det gick verkligen skitdåligt. Jag som är en sån dålig förlorare fick verkligen bita ihop för att inte få ett sammanbrott. Efteråt gick vi till liten krog. Jag åt en otroligt god kycklingsallad, Tobias åt kalvtoast, Pappa och Philip tog pizza. En väldigt bra avslutning på deras vistelse. De åkte hem klockan 22 igår, så jag antar att de kom hem vid 04 i natt.
Jag får alltid separationsångest när folk är här och hälsar på, vill inte att de ska åka hem. Antar att det är för att de är här så sällan. Kan inte folket bo lite närmare? Hallå?


Annars ser det verkligen ut att bli en kanondag idag. Vad ska vi hitta på?? Är lite sugen på att plocka blåbär. Samtidigt skulle det vara väldigt kul att shoppa lite skor. Vi får se vad som händer.

Bilder från bowlingen och maten.

   







 

Lillebror läxar upp.

Tur att man har en lillebror som har lite koll. Han har suttit och visat mig en massa youtube-klipp på Björn Gustafsson. Oj vad jag har skrattat. Här kommer två smakprov.
 

Det låter ju jättemysigt att dansa nakna i en vattenspridare. :D



Ta vara på livet!

Mitt senaste inlägg handlade om älgar, så även detta. Min pappa körde på en älg i morse. Bilen kvaddades, och älgen flög sedan över bilen, och dog med en gång. Min pappa klarade sig fint tack och lov. Men förstå vilken chock man ska ha?! Uuuh! Min mage vände sig verkligen när jag fick höra detta. Allting kan förändras så fort. Usch! Pappa fick en hyrbil och hade redan kört hit till Mörsil när han berättade om sitt trauma. Jag, Philip, Källa och Carola har myst hela dagen på holiday club, helt ovetande. Har verkligen haft en kanondag!!

Man ska verkligen vara rädda om varandra. En extra stor kram till min pappa idag.
Vi har hunnit med att ha trevligt, trots alla älghistorier. Bilder från kvällen.



Provspelar Philips födelsedagspresent.

 




Moosegarden.

Igår gjorde vi en liten utflykt. Vi började med att vi svängde in till Anita (farmor) och Karin när de bakade tunnbröd i Mattmar. Vi fikade lite, sen åkte vi vidare mot stan och Orrviken. Det var verkligen häftigt på moosegarden, en riktig toppenutflykt. Han som hade det stället såg verkligen till att göra allting utav sina affärsidéer. Produktiv man!!!
På vägen hem stannade vi och spelade minigolf. Här kommer lite bilder.

   









Försökte ta ett kort på mig och älgen. Gick sådär.



Älgarna hade ett eget spa!

På kvällen rollade jag och Philip i köket.



Vi får se vad denna dagen ger oss.

Fisketur.

Idag var vi på en liten fisketur, dock utan fiskeresultat. Men, det var väldigt rogivande. Man borde åka båt oftare. Det är väldigt kul att ha pappa och Philip här. Pappa åker vidare mot Umeå i morgon. Då ska jag och Philip mysa hela veckan!

Har även hållt på med köket, har färg överallt. Men det blir nog kanon. ;)

Bilder från dagen.



   

Pappa och Philip

Imorgon kommer pappa och Philip hit. Pappa droppar Philip här på söndagen, för att åka vidare till Umeå och jobba. Sen kommer han tillbaka på torsdag eller fredag, så ska de spendera helgen här. KUL!!
Nu ska jag fullfölja min frukost, avokadomackor och kaffe.

RSS 2.0