Rödkullen

Idag tog vi oss en tur till Rödkullen i Åre, Dock var det inte lika varmt och härligt som vi hade hoppats på, då det blåste, Lite färg lyckades jag få i alla fall.



Källis







Jill och Casper



Polarna.

Alla underbara människor.

Om man ska ta och fokusera på alla fina människor ett tag. På alla som får ens liv att gå runt, på alla som gör vardagen till något otroligt. Ni är underbara mina vänner!!! Så glad över att just jag känner så fina människor.

Måste även länka till en rörande film på youtube. Det finns många fina människor på jorden.


http://www.youtube.com/watch?v=zFVGdZOhlL0

Gå in och titta på den, gråt en skvätt. Det har jag gjort.

Fortfarande sjukdom.

Men nu är det Källis tur. Hon är snorig och hostig, lillstackarn. Hade hon varit äldre så hade vi kunnat mysa framför en film under täcket, och druckit varm nyponsoppa. Men nu är hon snart fem månader och tycker att det är mer rogivande att sitta och dreggla och suga på ett mjukisdjur, Nasse.

Idag åkte Tobias till Sundsvall, han ska på kurs inför asfaltsäsongen. Hoppas att han köper något fint till mig från IKEA. :)

Copper Hill.

Nu ska vi snart iväg och käka på Copper Hill i Åre, fem stjärnigt hotell, lyxpyx! Smarra smarra!

Förkylt, men vadå, våren är på väg!

Idag är jag lite krank, men dagen har trots det spenderats i huset. Nu jäklar händer det grejer, kul! Får bli att ta med kameran i morgon.

Har HM-katalogen framför mig, mycket snyggt. Ska ta och beställa lite. Härligt med en massa fina vår- och sommarkjolar. Tobias och Lars är och lägger klart golvet, jag har precis nattat Källis och nu ska jag ha lite ensamtid för att sedan krypa till kojs.
God natt!

Dopbilder och renovering.

Ja, nu tillbringar vi dagarna i Mörsil, äntligen känns det som att det händer något. Ska lägga upp lite bilder. Längtar till att jag får lägga upp bilder där rummen är klara. Än så länge ser det inte ut som att man kan bo där i alla fall. MEN som sagt, det händer grejer!

Först lite dopbilder.







Therese sjöng så fint!



Trevliga vänner!



På kvällen åt vi på Selma, väldigt mysigt.


Snyggingar!


Nu till renoveringen!



Spackling av sovrum.



Såhär ska vi ha det, ganska extrem fondvägg, men snyggt! Ni ser även en skymt utav våra nymålade bruna lister.
Idag har vi satt upp en gipsvägg, hade en dörr in till köket från sovrummet förut.Väggen ska tapetseras i morgon i den ljusa nyansen.



Hallen, taget från vardagsrummet. RÖRIGT!



Snickaren fixar i det gamla badrummet, det nya blir in till höger. Detta ska bli kontor/gästrum.



Vår tomt, bilden är tagen i vardagsrummet, fin utsikt.





Källa har börjat äta gröt.



Stortjejen!
Blev visst väldigt mycket bilder. :)

Dopdag!

Det var otroligt trevligt att så många kom igår på Källas dag. Tack alla så mycket!! Idag ska vi åka hemåt , men först ska vi hämta en massa grejer i stan och hyra en släpvagn, "hyr här, lämna där".

Pussipuss alla goa vänner.

Nytt hus, nya krafter!

Idag har jag haft otroligt kul. Har varit och rivit och fixat i vårt nya hus. Kände mig som grabbarna i Roomservice, dock fick jag ingen motorsåg, fick nöja mig med en kofot. Man kommer iofs väldigt långt med en kofot måste jag säga. Har skrivit en "att-göra-lista" inför morgondagen, kul med fix.

Var även och fikade på café två gånger idag, får man ens lov att göra det?? Kan ju även nämna att vi åt mat på grillen när vi kom från huset. Ooops! Var det här det skulle byggas buk? Nej, det var ju tvärtom. Aja, suck!

RSS 2.0