städning...

j-Snälla, ring och väck mig vid elva då?
t-nee, är det inte bättre att du går upp nu då, du som skulle göra så mycket idag..
j-hmm, butter butter..

Aja, har ganska brådis, ska hämta ut ett paket ifrån ellos nu, sen ska jag till kvissle och hälsa på anita. Så idag blir det fixar dag, har en massa grejer att ordna med, mest städning.. yeah yeah. Värdlens tråkigaste inlägg blev det. Blir inget spännande i helgen heller, jobbar fre lös sön. På måndag börjar jag mitt nya jobb.

image15
Sånt som händer!

midsommarsnusk!

Jag vet, egentligen är jag inte ens tillåten att ha en blogg. Sego is my new name. Men det har varit väldigt mycket den senaste tiden. Har haft en sjukt trevlig midsommar i alla fall. Vi var på Hammarnäs, hos Skrollo och Mikal.=)
Åkte dit redan på torsdagen, Tobbes födelsedag. Självklart skulle det börjas hårddrickas redan då. På midsommaraftonsdag skulle det lekas och så, brännboll var med på listan. Det var Pärvokris vs Det vinnande konceptet. Hmm, vilka vann?? Jo, det vinnande konceptet, dock var jag med i Pärvosarna.
Vi åkte vattenskidor och grejer, och fortsatte trevligheterna även på lördagen. Snapsar och grillat mitt på dagen. Behöver egentligen inte skriva mer än att kvällen slutade med att alla stod och blandade groggar i munnen som sedan gavs till någon annan oralt. mmmysigt! :S

Håller på och tvättar nu, ska bli bättre på att blogga. Skriver med Anna H på msn, kul att få prata med henne! =)

Fläsksvärd, köttvåfflor och en massa bzzzzraaaande till er alla från mig.

ååååh, sommaren är här!

Idag är det första juni, strålande sol, lite blåsigt, men helt klart en annan värme, en efterlängtad sådan. Åh, vad härligt! Synd bara att man jobbar, men i morgon ska jag vara ledig. Då ska jag pyssla med mina blommor. Grooooow my little babies! Grooooow! =) Niclas låter sådär när han pratar med sina plantor, sött!
Jag ska prata med pappsen och Al att de måste skicka mina skor med bussgods, köpte ju många tokfina flipflops i Thailand.Känner att det är dax nu.
Imorgon kommer Emma hit, hör och häpna. Hon har fått jobb här, så det blev visst inte vara vintersäsong för henne, utan hon får även, liksom jag, njuta utav den jämtländska sommaren! :D

Nästa vecka ska jag hjälpa Skrollo i hennes blomsteraffär, det kommer att vara tokmycket folk, studenten och allt. Lyllos dem, det var ju såååå roligt. Nej, nu ska jag gå ut och njuta lite av solen.. Myyyyys

RSS 2.0