Twilight.

Jag och min syster är så lika. När vi tar oss an böcker så blir vi nästan apatiska, varken dricker eller äter, bara fokus på just den boken man läser. Jag var i alla fall så förut. Nu har jag däremot en trädgård som ska tas om hand, och en liten goding som vill ha lite uppmärksamhet.  Så jag får spara läsandet till kvällen istället. Men då hinner jag även med att äta, så det passar kanske mig ännu bättre. :P
Jag blev helt besatt av Twilight, så nu läser jag "När jag hör din röst", inte många sidor kvar nu.

Idag ska jag börja gräva mitt trädgårdsland, eller rättare sagt lanne som jag säger. Konstigt nog gör jag mig inte förstådd här uppe genom att säga så, så jag antar att jag får säga lanne till mina värmländska kompisar.
LANNE LANNE LANNE!


Det är onsdag, men fortfarande i värmland.

Vi skulle egentligen åkt hem i måndags, men Josa och Alfred (som vi samåker med) har magsjuka. Stackarna! Jag lider verkligen med dem. Jag tror ju själv att jag är döende varje gång jag har magsjuka och det är absolut inge kul när småttingarna får det. Nu vill jag och Källis hem till pappi. Han kommer hem på torsdag och då vill vi vara där. Åker nog hem på fredag sa Josa, annars tar jag och Källa tåget hem i morgon. Vi får se hur det blir. Vi umgås i alla fall med trevliga människor. Är vemodigt när man ska åka hem. Vi ska ju hit snart igen.Hej så länge!

Ebba ska ha kalas.

Idag ska Ebba ha kalas, så jag har bakat hela dagen. Chokladbollar, snickerskakor och muffins. Barnen kommer klockan tre. De ska även ha skattjakt, mysigt! Jag och Källa ska vara hjälpredor, det har Ebba bestämt.

Kul.

Ebba 9 år-
"Alltså Jessica, inte för att vara taskig, men det ser ut som att du ska ha en till Källa", sa Ebba och tittade på min mage

Kul att barn är så ärliga, kul. :)

Nu ska jag förövrigt ha myskväll med mamma och Ebba, äta lite chips och marten-godis. POFF POFF.

Bilder.


Arbetsledaren





Kusinerna med lika mössor.



Ute och äter italienskt med Johan och Katrina, var till att ta fram storplånboken, vi bjöd för att de hjälpte oss att flyttstäda. Väldigt trevlig kväll!



Snyggosarna är numer i Kanada.



Källa tycker om mat.



Mina älsklingar!



Mmmmm!


Puss



Stora tjejen!

Inget läger på Rödkullen...

Livet lever vidare i Mörsil. Badrummet är klart, känns jättekul! Har inte haft internet, men nu funkar allting. I morgon åker jag och Källa till värmland för att vara där i några dagar, känns också jättekul. Sommaren är snart här. Ska lägga upp lite roliga bilder, jag lovar Madde.

Idag ska jag ha ljusparty, hahahaha! Hej så länge.

RSS 2.0