smart?

Nu sitter jag, hör och häpna, inne på Järpens bibliotek. Jag kände för att vara lite duktig,efter att jag har klämt i mig en halv pizza och numera rullar fram, och bestämde mig för att bli lite mer allmänbildad och låna lite böcker. Det blev fem böcker, varav tre utav dem var kunskapsböcker. Två om kemi och en om fysik. Men vad har hänt? Börjar Jessica känna sig lite osmart kanske, och kanske har hon också kommit på att hon har glömt bort det mesta. Lika sant som att hon även passade på att dricka bort de kvarvarande hjärncellerna i helgen.

Snart är det dax för Pärlans ombesiktning. Kom igen nu, visa vad du går för. Det går ju så bra annars. Förutom de gångerna när hon blir sur och vägrar starta. Inte sur som i putt, utan sur som att få för mycket bensin till tändstiften så att de blir för blöta. Detta fick jag lära mig utav Jenz inne på OK. Tack Jenz!

Nej nu ska jag bege mig mot Brunkullans blommor, Skrollans affär. Ska hjälpa henne vid studenten och så, det är ju som ni alla vet ett stort kaos då.

Tack och hej! Nu ska man bli lite smartare! YEEES!

jag ska minsann...

Jag ska minsann också göra en sån där "ingen-bryr-sig-ett-skit-men-det-är-kul-att-göra-den-lista"!
Here we go....

Dagens frukost: 45 gr hamburgare med ost och bacon, lagomt bakis :P
Dagens kläder: rutig rödvit skjorta, blå byxor, och en matchande blå kepa, am i a good looking or not?? hmm??
Dagens låt: can you feel the loooooove tonight, blir lite nostalgisk när jag hör den låten.
Dagens dusch: nopp
Dagens frisyr: den där klassiska bakisfrillen, upp med det i en toffs bara. Toknice!
Dagens smink: gårdagens, japp! (Sanna som jag snodde listan av hade det, men det är samma här tjejen)
Dagens händelse: Måste väl vara när jag och Kattis spelade volleyboll med en gb-badboll inne på Sibylla förut. Dagens planer: Chaffis till Östersund-Hammarnäs
Dagens vill ha: den där snygga bruna vindjackan på Peak, dock tillåter inte min ekonomi den just nu. Too Bad!
Dagens saknad: Tjejerna i Kd som var ute igår. Fan, varför ska jag fyllesnacka. Började ju böla för att jag saknade er så och ville vara med. =( Dramatisk som jag blir när jag är full.
Dagens drog: General portion
Dagens tråkigaste: Mycket nu
Dagens finaste: Skulle väl vara Claes inne på OK, har inte sett så himla många idag.. :P
Dagens måste: Tanka bilen, oooh vilket måste!
Dagens dricka: black-orange, dvs fanta och cola i ett
Dagens köp: vad ska jag skriva här? hmm.. snus? cigg?
Dagens mat: The waaaaaaaaay too many french fries...
Dagens sjuka: Bakissjukan, har hört att en väldigt stor epidemi är på väg.. Pass er!
Dagens kärlek: Pommes med mangorajadressing..
Dagens mående: trött
 
Om ni kanske har missat det så har jag startat mitt nya nyttiga liv.. Verkligen.. Kul... Fan... Aja, jag var i alla fall ute och sprang i veckan, och gick några långa promenixer.. Synd bara att man lyckas få i sig veckans kaloriintag på en och samma dag. Verkligen synd!
Jag och Carola ska förövrigt iväg och köra Body Pump på måndag. Det blir skojsigt! Hade ju muskler en gång i tiden. Ciao Ciao. Igår blev jag mobbad för min dialekt.
-ÅÅååhh, räddddiseeer.. Vad gott... Mmmmm..
Förövrigt kommer det alltid att heta lanne för mig. Alla vet väl vad det är?? Ett trädgårdslanne, fast det går lika bra att säga lanne. Tack och tack! '
Ja, jag sitter på jobbet. Brukar faktiskt inte tokäta pommes när jag är hemma,tro det eller ej.

Jätteintressant!

Jo, mitt liv är jätteintressant just nu. Jag antar att folk har förstått det med tanke på min otroligt bra blogguppdatering.
Bor numera i en holk i Hålland. Jättemysigt, bastu och två öppna spisar. Har iofs inte premiärbastat än, men det dröjer väl inte så länge innan jag också får in rätta  "hälla-på-vatten-knycket".
Har fått reda på att jag har ett sommarvik på G. Ska troligtvis jobba på ett gruppboende i Mörsil i sommar. Det blir kanon det.

Personalfesten som jag skrev om var hur lyckad som helst. Vi badade balja, åt god mat, drack alkohol i mängder och hade allmänt trevligt.
Sanna, bildbevis kommer snart, jag lovar. Sladdjäveln till kameeeran, kamememeran (troligtvis bara de som har läst i Lars tidning som fattar)är i Värmland. På tal om Värmland, snart får vi riktigt trevligt besök också! =)

Har även gått och blivit trädgårdsmästare på senare dagar. Var och handlade blommor och grejer på trädgår´n. Nu ska ni se vår uteplats, toknice. =) Kanske iofs inte var det bästa att handla blommor för 600 när man har ganska dåligt ställt den här månaden. Ändå fick jag tokmycket rabatt av Micke. Go som han är!

Nu ska det jobbas vidare. Tack och hej! (leverpastej på tub fick jag av Tanzer förresten, får se hur det smakar)

RSS 2.0