Entrecote..

Tobias står och ska laga entrecote, jättegott, säkert! Jag skulle stå för efterrätten.
"Då gör jag svartvinbärspaj!" NEEE! Jaja, bestäm allting då. Usch, vilken bortskämd liten snorunge jag är, borde vara tacksam när det serveras en sådan fredagsmiddag! MEN vadå, jag är trött på mina dubbelhakor och tycker minsann inte att de är ett dugg charmiga! Vill inte vara en valross längre..
Okej, jag är bitter idag, eller rättare sagt bara för stunden. Ikväll är det idol, hoppas att det är lite underhållande i alla fall.

Hoppas att ni alla andra mår jättebra och att tentan gick bra Josse. Idag har vi i alla fall varit och fikat vår fredagsfika på sundings, det har ju liksom blivit lite utav en tradition. Sen har det hämtats ved hos Anita, så ikväll ska det eldas i brasan. Vi ska även titta på ett annat hus i Mörsil, med strandtomt. Lite renoveringsbehov, men det finns potential, absolut.


Östersund..

Idag åkte vi in till stan igen, jag hade med mig bb-väskan utifall att, men neee, den fick följa med oss i bilen hem igen. Är otroligt rastlös, visst att jag kan sticka, men det känns inte så roligt att göra det heeela tiden.
Vad ska en rultig valross ta sig an? Någon som har något förslag? Jag längtar ju till att man får baka julgodis och pyssla på, men det är inte time för det än! Har fått en tid i Östersund den femte november, har jag inte fött innan dess ska de göra ytterligare ett ultraljud då. MEN, det vill vi inte vara med om. Idag helst!!!! Ska se på Heroes sen, förra avsnittet var bättre i alla fall. Det kanske tar sig trots allt.

Tisdag..

Idag är det tisdag, en vecka över tiden.. Det är liksom det som mitt liv kretsar kring nu. Väntar och väntar. Tänkte ta tag i lite tråkigheter idag, rensa garderober m.m. Nu har det förövrigt snöat lite här utanför.
Den nya sängen var skön. Tack och hej.

Nya sängar.. but still no baby!

Igår köpte både jag och Tobias nya sängar, det känns nice..
Inte lika kul att vänta dock, vill att den ska komma nu!! Däremot ökar min lilla raggsocksproduktion. Det är ju jul snart.. Snart!

suck!

nej, nu är det inge roligt att vänta längre!!!

21 oktober!!

Nu är vi här, 21 oktober, dagen som jag har gått och väntat på sedan den 23 maj. Innan var det nämligen 10 oktober som var sagt, men efter ultraljudet blev det förskjutet lite. Nu vill jag att det ska ske. Jag har en tid hos barnmorskan idag klockan två, jag hade hoppats på att inte behöva gå dit, att allting redan skulle vara klart. Men icke! Jag ska nog gå och sticka lite, är inne på den andra raggsockan, så det tar sig. :) 
                                                 
                                          När kommer storken?

Ännu en helg!

Ja, helgerna går ju tokfort. Fredagen spenderades hemma hos Calle i Mörsil. Där bjöds det på köttfärssås och spaghetti, smarra! Sen blev det idol, satt och var så irriterad till slut, de har ju på bakgrundsmusiken så jäkla högt, så de stackars idolerna hörs knappt, När Alice skulle sjunga var måttet mer än rågat! "Någon måste ju skriva in och klaga!" Ehm, eller så bara struntar man i det?? :) Jag och T åkte hem tidigt i alla fall.

Igår åt vi frukost på holiday club, åh, det var tokgott!! Älskar hotellfrukostar!! Även på lördagen var vi bortbjudna på middag, Dumkys stuga. Jag och Tobias tittade på Heroes när vi kom hem, alltså nu har det spårat ur. Visst att Hiro var rolig och söt när han sa "Flyiiiiing maaaaan" och sträckte upp armarna som en liten mupp, men hallå, nu får man inte se minsta lilla samurajsvärd. Så jäkla trist att de ska göra serier som spårar ur, ta LOST till exempel. Vem tittar på det nu???



      En blandning av det här vore väl något?

Vi får se om det blir en liten bebis i veckan. Hoppas det!

Hustitt..

Ja, idag har vi varit och tittat på huset i Mörsil. Det var ett gulligt hus, inte så stort, men det är väldigt fint i ordning. Det som var negativt var deras lösning med tvättmaskin och torktumlare, inte den mest optimala kanske. De stod mellan köket och vardagsrummet.. Hmm, hur ska det problemet lösas?? Vi är kanske inte de mest händiga på jorden om jag säger så. Vi får se, kul när man har börjat titta på hus nu i alla fall. Vi lunchade en sväng med Micke på Strandgården, tokmysigt var det. Nu får Jago väldigt gärna komma.

Mäklarprat..

Idag kände jag mig stor (i dubbel bemärkelse). Nej, jag kände mig vuxen rättare sagt. Ehm på tiden kanske när man ska bli mamma och grejer. Men det här var något annorlunda. Jag pratade nämligen med en mäklare och preliminärbokade en visning på ett hus i Mörsil, Jämtlands, om inte Sveriges mittpunkt (enligt Tobias). På fredag blir det med andra ord en eventuell titt på det huset, tokmysigt verkar det vara. Känns som att det är dax för något eget nu. Trappen i holken som vi bor i nu är sådär lagomt barnanpassad. Känns ju sådär att man ska gå halvsovandes nerför med en liten knodd som det ska bytas på.
idag har jag fikat med Jill, Casper och Carola på strandcafét i Järpen, var där klockan tio och helt plötsligt var klockan halv ett. Hur trevligt hade inte vi det då?? Funderar på att dra igång stickningen igen, jag fick ju i ihop ett par raggsockor sist jag var inne i min "stickperíod" (som varade i ca två veckor). Iofs blev ju den ena något mindre än den andra, men jag var relativt nöjd med resultatet ändå, det var ju trots allt jag som hade gjort dem.
Tacka vet jag pyssel i dessa rastlösa tider!

Josse har bokat resa hit nu, i början av december kommer hon! Då ska vi mysa hon, jag och lillkotten!


Pappsen!


Imorgon fyller pappa år.  

Här spottades det inte i glaset minsann!


Carola hade en rolig bild på sin dator från i somras. Dax för hårdträning snart kan man tro?? Storleken på min mage har dock minst fördubblats sen det där kortet togs.



Fixa och Dona..

Idag har vi tokstädat jag och Skrollo. Vi gjorde i ordning en fixarlista, så skönt att stryka det som man blir klar med. Vi hann med det mesta. Vi har kvar att måla en tavla, göra höst på altanen och hämta barnvagnen  och bilbarnstolen i Kvissle. Kom på att det kan vara bra att ha de sakerna hemma nu när det inte är så lång tid kvar.

Skönt att få tillbaka finansieringstentan idag, det gick bra. :)

Nu ska jag gå ner och mola i mig clementiner, ååå köpte en stooor påse. Gott gott gotti gott GOTT!

I väntans tider..

Nu är det åtta dagar kvar till beräknad datum,tom Ebba har koll, hon hade"skrytit" inför tjejerna i stallet igår, att hon minsann skulle bli moster om nio dagar. :) Iofs känns det som att den här lilla bullen vill gräddas riktigt länge, så jag vet inte vad jag ska tro,

Helgen var lugn, var iväg och utnyttjade vårt presentkort på Holiday Club på fredagen. Både jag och Tobias klippte oss, han fick även en ryggmassage, vilket jag har innerstående.. Känns bra! På lördagen var vi ivåg och åt mat med Calle, Magnus, Roger och Jone i Gevsjön, mycket gott mycket gott.

Rebecca ringde en sväng här nu på morgon och frågade om jag skulle med och luncha. Måste kolla schemat, hummade lite.. ehmm... "Jo, det ska jag nog få in i mitt fullspäckade schema!!"  Skönt att ha något att göra rättare sagt!!!Ikväll ska jag och Carola elda i spisen och mysa och ha det sådär höstigt! Uppskattar även när serier som Greys, Desperate, och Brothers and Sisters har börjat igen, då mår man! Hej hej!

Tjock?!

Okej, nu sitter man här.. 9 Oktober, 2008. Tänkte att jag skulle skriva några rader, i brist på annat.. Är lite mammaledig nu såhär 12 dagar innan beräknad förlossning. Jag vill att de ska ske nu, helst nyss!
Barnmorskan antydde lite smått igår efter att jag hade stått på vågen och angett min vikt. "Ehm, det gäller ju att fika mindre och gå mer, hehe"  
Vadå,. tycker hon att jag är för tjock?? Jajaja, jag är TJOCK, toktjock rättare sagt!
Får se när lilla "Jago" väjer att titta fram. Det vore ju väldigt trevligt om det kunde ske i helgen, när Tobbe är hemma. Annars har jag ju fått mig en helt egen personlig assistent, aka Carola Nordqvist. Hon är här och tar hand om mig när Tobias inte är hemma, OM det skulle ske, man vet ju inte.. Guld värt är det att ha henne här i alla fall.
Tack Skrollo!                            

RSS 2.0