Fotavtryck och lever.

Idag skulle vi göra fotavtryck jag och Källa. Källa tyckte att det var betydligt roligare att sprattla runt med benen än att samarbeta med mamma. :) Resultatet blev ju sisådär, men men. Konst!
Kvällen avslutades med lever (hör och häpna) inne hos grannarna. Ibland har jag en tendens att äta med ögonen, och lever i butiksdisken har inte sett så lockande ut, därför har jag valt att avstå från det fram till idag. Det var ju riktigt gott, och det såg betydligt mycket godare ut när den var tillagad måste jag säga. Nu har Källa precis somnat. Ingen skidåkning blev det idag, men i morgon kommer Karolin hit till mig, då ska vi ge oss ut i spåret innan Tobias åker till jobbet.

Här kommer lite bilder.











Tobias är numera korthårig.

Sprutor.

Det var ingen rolig händelse direkt. Källa tokskrek, och jag riktigt kände hur det stack till i mitt hjärta också, lillstackarn. Men nu är det avklarat, hon har varit lite gnällig resten av dagen faktiskt.

Dagen spenderades hos Karin i Mörsil. Det var mammadag med alla barnen.
Karin och hennes två, Rebecca och James, Josabeth och Alfred, och jag och Källa. Det var riktigt trevligt. Vi åt tacos till lunch, den efter läkarbesöket åkte vi tillbaka och åt semlor. Det var riktigt gott. Poffmaja som jag är. Rebecca hade lagt ut lite kort på facebook, så jag tänkte delge dem även här.
Och nej, bebiskilona är kvar, och de är väldigt många. Lär ju iofs inte bli av med dem om jag fortsätter att äta semlor på det här viset. 

 





Trion. Här är de såkallade oktoberbebisarna. Det slutade med att ingen kom i oktober. James 25 September, Alfred 29 September och Källa 4 November.


Snart besök.

Det ska bli otroligt kul när Therese och Martin kommer på besök, på onsdag. :) Då ska Therese stå på ett par slalomskidor, yeah! Får även träffa lilla Cosmo, hoppas att han inte ryar omkring alltför mycket här hemma, huliganen!

Snart bär det av på skidor igen, tänkte ta 2.5 kilometer idag också.
Imorgon ska Källa vaccineras, lillgumman. Igår skrattade hon högt för första gången, det tyckte jag var fantastiskt roligt.

babymassage.

Kom precis in från en promenad, ganska härligt väder ute. Var ute på en andra skidtur igår, 2.5 i Järpen. Var tokslut och hade blodsmak i munnen efteråt, efter "2,5 KILOMETER, oj oj oj.

Det mest komiska var när en gubbe kom och körde om mig i slutet och skrek HEJA HEJA. Hmm, skulle gissa att han var 40 år äldre än mig. Men vadå, på 40 år kan det hända mycket minsann. Skam den som ger sig. :)

Idag ska vi på babymassage igen, Tobbe ska med idag också. Sen ska vi avsluta det hela med att käka pizza med Familjen Semlan (Jill, Kenny, Cornelia och Casper.)

Kondition??

Kondition, det hade jag en gång i tiden. Vart den nu har tagit vägen är frågan. Var ute och åkte längdskidor igår, premiäråkte på mina nya. Tänkte ta sexan, men efter att ha börjat åka på den, fick jag inse att formen inte är den samma. Fick nöja mig med cirka tre km istället. Var helt slut. Haha. Men ganska kul var det. Får ta mig en till tur i morgon. Ska få in teknik och förbättra flåset, då kan jag nog klara sexan om ett tag.

Källa har ärvt sin mammas tår, fyra små snabbmakaroner och en kokt idealmakaron. Ganska söta när de är små.

Mer om huset.

Madde tyckte att jag skulle berätta lite om husköpet,så här kommer lite info.


Huset ligger I Mörsil. Det trodde jag inte för tre år sedan. :) Hur som helst, boytan är på 85 kvadrat, samt en biarea på 85 kvadrat. Det är en strandtomt, så läget är kanon. Just nu är huset brunt, och inte alls i det skick som jag helst vill ha det. Först på listan för renovering är badrummet. Det ska vi nog fixa innan vi flyttar in. Sen så skulle man nog kunna göra om alla rum också, för att få det i den standard som man helst vill ha det. Men man få nog bo in sig lite också, för att komma på hur man verkligen vill ha det och vad man vill ändra på. Detta känns ganska spännande, man har ju inte direkt köpt hus förut.




Mer bilder..



Skönt att bada.



Glad tjej!



Gymmar på nyårsafton.



Han är allt ganska snygg min snubbe.



Far och dotter.



Källa vid 12-slaget. :) Första nyårsfirandet, lite trött.





Goding!

Nytt hus.

Helt plötsligt har man gått och skaffat sig ett nytt hus. Ska skriva på papper på tisdag, spännande. Bilder kan jag lägga upp senare för de som är intresserade. De hade visst redan tagit bort det ifrån hemnet. Wiiee.

Och lite bilder såklart.



En stolt moster.



Sötnosar!



Michan och Källis.







Man inser att man är i ett stort behov av ett nytt boende när man får besök, trångt!

Uppdatering.

Ja, då var julen förbi. Ett nytt år har börjat. Tänk vad mycket som kan hända på ett år. För ett år sedan visste jag inte att Källa skulle komma innan året var slut. Ganska otroligt!
Nu slaskas det för fullt ute, lite typiskt. Jag som har gått och skaffat mig ett par otroligt fina längskidor. Fick ett presentkort av Tobias i julklapp. Julen var väldigt trevlig, med familjen på besök. Nyårsafton spenderades i Kvissle med Anita, Mårten och Karolina, trevligt. Tobias ska på snöfest idag, så jag och Källa får spendera fredagskvällen med oss själva. Kanske även får besök av Miss Naturgodis, i såna fall blir det nog en titt på Let´s Dance, det börjar ju idag. Just det, hörde att Blondinbella ska vara med också, tydligen skulle hon inte ge sig förrän hon vann det där, vi får väl se.
Nu ska jag ut och gå.

RSS 2.0