Längesen!

Ja nu var det ett tag sedan som jag skrev. Så är det att vara småbarnsförälder. Nej, jag måste säga att det är väldigt trivsamt. Det är inte mycket skrik ifrån hennes sida. Nu har hon börjat öka i vikt också. Då blir jag glad. Jag vet även vad moderskänslor är nu, oro!

Nu har jag inte så mycket tid på mig, hör hur hon börjar bli "onöjd".
Var hos tandläkaren idag också. Fick lite klagomål.
Ett- Jag gnisslar tänder, men det kan jag iofs inte göra något åt på egen hand, då jag gör det när jag sover. Men jag skulle inte ha någon bitskena ändå.
 Två- jag borstar tänderna alldeles för hårt.
Jag är tjugotvå år gammal och tydligen kan jag inte sköta mina tänder. Inget hål i alla fall. Jag får helt enkelt ta i mindre när jag borstar. Vad ska jag ta ut min ilska på nu?

Okej, nu skriks det.

Maggie??

 

De har verkligen lyckats bra med Maggie i Simpsons tycker jag. Källa har en teknik som hon får till ibland, där nappen ser ut att "tutta sig själv" i racerfart, precis sådär som Maggie gör. Tycker att det är oerhört roligt.
Ser det förövrigt inte hur skönt ut som helst att ligga där i vagnen och bli transporterad från en destination till en annan. :) Igår gick Josa och jag broarna runt, det var inte igår man gick den rundan. Den är nio kilometer lång, men runt tog jag mig.
Idag är det vägning och mätning på bvc i Järpen. Hoppas att lillskruttan har ökat något. Nu ska det bytas blöja, jag hörde hur det  sprakade i byxan. Dock låter det oftast värre än vad det är.

Mer besök..

Idag började Tobias jobba på snökanon, så nu är brudarna ensamma hemma. Vi ska handla i Järpen plus att vi ska gå på en promenix, bl.a. hämta upp min mobil som jag glömde hos Olle och Beckis igår.

På fredag kommer Pappa, Ann-Louise, Philip,Andreas och min farbror Johan. Det blir väldigt trevligt. De ska dock bo i en egen stuga, nr 17, som tillhör Jon och Johanna. Smidigt när man bor i en stugby. Även smidigt när de hyrde ut den tokbilligt för en helg, tusen tack! Sen kommer Mårten, Karolina och Hektor den 26 och stannar några dagar framåt, de ska iofs inte bo hos oss, utan hos Anita. 4 December kommer Josse också, himla trevligt.

Det är de besöken som är inbokade. Jag tycker att det är väldigt trevligt med besök. Sånt vill vi se mer utav.


Lunch..

Igår var Micke och Carola här som sagt, det var väldigt trevligt. Tobias gjorde smördegsbakad fläskfile med pommes frites och tiramisu till eftererätt, en middag i Italiens tecken. Det var väldigt väldigt gott i alla fall. Drack några munnar vin till, Amarone, det känns fortfarande väldigt förbjudet på något vis. Vi ringde precis och bjöd in oss själva till familjen Dumky på lunch. Smidigt när man bor ganska nära.

Nu är det förövrigt vitt på backen, så himla fint. Såg en massa barn som åkte pulka igår, blev väldigt sugen på att sätta mig på en jag också, skönt att man kommer ha en anledning till att göra det i flera år framöver. YES!

 
Två trötta brudar som "tittar" på Desperate Housewives.

 MYS!

Lördag..

Idag kommer Micke och Carola på besök. Micke har inte träffat Lillan än. Nu är det en massa snö på backen i alla fall. Har insett att jag bara stressar mig igenom min så kallade internettid nu för tiden, jag har ju en liten att tänka på. Nu hör jag hur hon gråter, det låter iofs mycket värre än vad det är. Men stressad blir man. :)
Den här veckan blev det varken Desperate, Greys eller Brothers and Sisters, hur kan det komma sig? Jo, jag somnade med Källa på bröstet, vi ansåg att det var mer väsentligt. Nu ska hon kläs på. Hej så länge!

Hembesök..

När som helst nu kommer barnmorskan på ett hembesök. Hon ska kolla hur städat vi har det osv. :) Nej då, Källa ska vägas och mätas. Vi får väl se om hon har ökat något i vikt. Hennes navel håller på att ramla av nu i alla fall, ska bli skönt att slippa den där torkade lilla saken. Vi får väl se om vi åker till Sundings idag, det har ju liksom blivit lite utav en fredagshappening. Igår var vi i alla fall i Åre och lunchade, Källa hade en matchande "Made in Åre- body". Vi har inga speciella planer för helgen, men något spännande lär vi väl hitta på. Idag ska jag äta pepparkakor med ädelost på, mumma!

Snö

Igår snöade det en sväng, så nu är det lite vitt ute på marken. :) Iofs lär det kanske försvinna under dagen. Källa sover bra om nätterna än så länge, nu ligger hon och sover på pappas bröst. Det är ganska komiskt att man pratar om sig själv och Tobias i tredje person, det bara föll sig så.
"Mamma ska ge dig lite mat, Pappa fixar och donar". Undrar vad vi ska göra idag då? Vi ska prata med mäklaren också, om det huset som vi var och tittade på den dagen som vi åkte in till bb, hade värkar lite till och från under husvisningen. Inte så trevligt just då, men ganska roligt när man tänker tillbaka. Nu ska jag titta till resterande delen av familjen. ;)


Personnr..

Nu har Källa ett personnr också. Skickade även in papper till Skatteverket idag, men hennes namn. Källa Ida Elise Forssén. :) KIEF, snyggt!
Nu ska jag gå ner och äta lite mat.

Källa

Ja, hon är bara för söt. Blir inte så mycket tid framför datorn, men jag ska lägga upp lite bilder på henne i alla fall. Tack Elin för den fina "fem myror är fler än fyra elefanter-pyjamasen", toksöt. Nu ska jag, Tobias och Källa lägga oss i sängen och se på film, mitt på ljusa dagen. ;) Sen blir det en promenix med vagnen ute.

 
Ebba, Mamma och Therese, numera moster, mormor och moster ;)



Moster Therese och Källa



Källa på BB.

Nu är hon äntligen här, lilla Källa!

Den fjärde november klockan 03:40 kom hon vår lilla dotter. 55 cm lång och vägde 3900 gram. Hon är otroligt söt.
Nu ska vi iväg till Järpen och väga henne på BVC.
Kommer att lägga ut ett webalbum för de som är intresserade.


Söndag, Tobias har namnsdag!

Vilken högtidsdag, eller nja.. en helt vanlig namnsdag är det ju. Vi i vår familj har inte varit särskilt duktiga på att fira det genom tiderna. Tobias fick nöja sig med ett grattis. ;) Förra året fick han faktiskt blommor, då var jag riktigt snäll.
Hur ska man spendera denna söndagen? Räkna får? Rulla tummarna?
Igår var vi i alla fall och åt mat hemma hos Linda och Johan i Järpen. Tokgod mat hade hon gjort. Åkte hem ganska tidigt, i hopp om att "I natt, i natt händer det!", men icke! Vi hann även med en film, den där nya med Adam Sandler, Jiddra inte med Zohan eller vad den nu hette. Skönt att få tokskratta lite, den var sjukt rolig.
Lille knoddas är 12 dagar sen, det var som Mika nämnde, det blir kanske en kille trots allt! ;) Den verkar ju helt gå sin egen lilla väg, och vi verkar inte ha någon talan än så länge.

RSS 2.0