Camp Dumky

                                                                   Får man lov att ha det såhär trevligt?

I Torsdags kände jag för att göra någonting extra roligt efter jobbet. Tobbe tog med mig till Tännforsen, ett riktigt mäktigt vattenfall i Jämtland. Där roade vi oss med att klampa omkring i igloos och göra allting för att inte ramla i vattnet. Gick ner mot vattnet, såg att det låg hjälmar till hands, men det var inget vi orkade sätta på oss. Kanske förstod hjälmarnas betydelse i efterhand när vi hade spanat in de meterlånga istapparna som var ovanför oss. Yes!

Drog oss vidare emot käk i Åre. Hur gott som helst. Tacos och bananasplit, aldrig fel! Kvällen löd mot sitt slut, trodde vi. Stannade till i Hålland på vägen hem, där vi visst har spenderat i stort sett hela helgen. Där bjöds det på vin och stämningen var på topp. Var egentligen tänkt att både jag och Tobias skulle jobba dagen därpå, men jag blev ju medbjuden till fjället, så vi gjorde upp en deal. Är det fint väder jobbar T, är det fult väder så får J jobba. Morgonen därpå var det strålande sol, så det var bara att bege sig upp. Spenderade en dag med trevliga vänner, skoteråkning och pimpelfiske på fjället. Iofs, det sistnämnda var väl inget jag sysslade med direkt länge, rastlös som jag blir. Vill ju liksom helst att det ska nappa på en gång, suck!

På kvällen mumsade vi i oss tonfisk, räkmackor och blå musslor i mängder. Mums! Blev en hel del vinglas på köpet och Bygget blev kvällens nästa stopp. Mycket trevligt!
Inte lika trevligt var det på morgonen, när jag skulle upp och jobba. Man lär sig aldrig, varför ens utsätta sig för sånt?
Efter att tillbringat en dag tillsammans med Sanna på jobbet, bakfull och oduglig, handlades det på Konsum, Tacos! Åkte till vårt nya "hem", där det korkades upp med en gång. Dock lite lugnare den här kvällen. Det väntades ju en jobbardag även idag.
Jag lever nu, väldigt trött, men det är sånt man får räkna med om man ska ligga på topp. Så är det ju! Kom precis på att jag minsann inte har ätit någon våffla. Synd om mig. Kanske ska dra iväg till OK i min pärla, som nu funkar, efter att Tanzer bytt batteri och nästan blivit av med både huvud och fot, och köpa lite färdiggjord smet :P

Det är förövrigt väldigt tyst här i lägenheten, har liksom vant mig med att höra vrålande ACDC, Metallica eller Gun´s and roses i full volym. Det är nästan så att jag saknar det lite, nästan. =)

OK får det bli. Påsk snart, trevligt trevligt! Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0